Autor:

Těstoviny Carbonate

Snadné
Ingredience
Těstoviny 300 g
Anglická slanina 150 g
Cibule
menší
1 ks
Tavený sýr 1/2 balíček
Smetana 1/4 l
Vegeta 1 lžička
Strouhaný parmazán 40 g
Prolisovaný česnek 3 lžička
Bazalka  
Tymián  
Pepř celý 3 špetka
Těstoviny Carbonate

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na oleji zesklovaníme cibuli, přidáme anglickou slaninu a orestujeme.
Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr, který v omáčcce rozvaříme.
Přidáme bazalku, tymián, vegetu, na závěr česnek a pepř.
Uvaříme těstoviny, scedíme a přelijeme připravenou omáčkou.
Dobře vše promícháme a podáváme posypané parmezánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny Carbonate

Komentáře

  1. Kuba   22.12.2012 | 16:48 | reagovat | závadný

    Tavený sýr je super leda tak do malty, ale nechápu proč se v čechách cpe do jídla. Že si ho někdo dá na chleba, ok, jeho blbost :D ale do jídla? proberte se :-\

  2. Vegeta   16.10.2010 | 21:10 | reagovat | závadný

    PS. Opět bezmasá slanina? Lidi lidi... co vás to učí...

  3. Anonym   09.02.2008 | 17:40 | reagovat | závadný

    Vejce ne ma salmonella potoze jsou vareni na carbonara a na tiramisu jsou pasterizovaný. A Italove nejsou blaznivi.... ale vime co dame do zaludek.

  4. iva nemcova   05.01.2008 | 17:09 | reagovat | závadný

    Pane Jozefe,ujistuji Vas,Ze Italove jsou natolik blaznivi,ze i ve 40 stupnovych vedrech si daji carbonaru s vejcem a nad moznou nakazou se minimalne nepozastavi.Variace se smetanou se pouziva na severu Italie,od Rima smerem dolu na jih by se s vami hadali do krve,ze jedine vejce je to prave ... at je vedro nebo ne.Uprimne,ja osobne se v lete nedotknu ani Tiramisu,ktere se dela se syrovymi vejci... :-)

  5. Jozef T.   05.01.2008 | 9:34 | reagovat | závadný

    Pani Nemcová, plne s Vami súhlasím. Problém je v tom, ze niektoré recepty sa z dôvodov klimatických a teda hygienických urcitým spôsobom "upravia". V tomto prípade je to nahradenie vajec smotanou na varenie. Nie je samozrejme to, co poznáme ako "Carbonara", ale je to lepsie, nez salmonelóza...

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web