Těstoviny Capricciosa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce máslo
    • 2
      ks cibule
    • 200
      g těstoviny
    • 200
      g anglická slanina šunka
    • žampiony velká nakrájená hrst - čerstvých nebo sušených
    • 125
      ml smetana tučná (30%) nebo 200 ml mléka
    • hladká mouka
    • parmazán 10-20 g nebo podobného tvrdého a slaného sýra

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozpustíme máslo a osmažíme cibule do zlatova, přidáme nakrájenou slaninu (šunku) a žampiony, zprudka opečeme a dusíme, dokud houby nejsou měkké. Do směsi nalijeme smetanu nebo zahuštěné mléko a povaříme, dokud nezhoustne. Vsypeme parmazán, zamícháme a odstavíme z ohně. Dáváme-li méně slaný sýr, dosolíme. Mezitím si uvaříme těstoviny "al dente" a omáčku do nich zamícháme.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.