Autor:

Těstoviny Capricciosa

Střední
Ingredience
Máslo 1 lžíce
Cibule 2 ks
Těstoviny 200 g
Anglická slanina
šunka
200 g
Žampiony
velká nakrájená hrst - čerstvých nebo sušených
 
Smetana
tučná (30%) nebo 200 ml mléka
125 ml
Hladká mouka  
Parmazán
10-20 g nebo podobného tvrdého a slaného sýra
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Na pánvi rozpustíme máslo a osmažíme cibule do zlatova, přidáme nakrájenou slaninu (šunku) a žampiony, zprudka opečeme a dusíme, dokud houby nejsou měkké. Do směsi nalijeme smetanu nebo zahuštěné mléko a povaříme, dokud nezhoustne. Vsypeme parmazán, zamícháme a odstavíme z ohně. Dáváme-li méně slaný sýr, dosolíme. Mezitím si uvaříme těstoviny „al dente“ a omáčku do nich zamícháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Těstoviny Capricciosa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web