Těsto na roládu podle Marty Machové

Střední
Ingredience
Bílek 5 ks
Cukr krupice 5 lžíce
Žloutek 5 ks
Polohrubá mouka
nebo jako obměna 4 lžíce kakaa
5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180 °C. Těsto nalejeme na pečící papír a pečeme 5-10 minut. Necháme vychladnout a namažeme marmeládou nebo krémem. Pomocí pečícího papíru stočíme do rolády. Já mám elektrickou troubu, měla jsem to tam přesně 8 minut. Jinak kyžz dáme místo mouky kakao, je roláda hnědá.

Recept pochází od paní Machové z Berouna, mám ho vyzkoušený a můžu ho jenom pochválit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Vejce z koledy? Poradíme vám, co s nimi! Články z

Komentáře k receptu: Těsto na roládu podle Marty Machové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web