Těsto na roládu podle Marty Machové

Střední
Ingredience
Bílek 5 ks
Cukr krupice 5 lžíce
Žloutek 5 ks
Polohrubá mouka
nebo jako obměna 4 lžíce kakaa
5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180 °C. Těsto nalejeme na pečící papír a pečeme 5-10 minut. Necháme vychladnout a namažeme marmeládou nebo krémem. Pomocí pečícího papíru stočíme do rolády. Já mám elektrickou troubu, měla jsem to tam přesně 8 minut. Jinak kyžz dáme místo mouky kakao, je roláda hnědá.

Recept pochází od paní Machové z Berouna, mám ho vyzkoušený a můžu ho jenom pochválit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Těsto na roládu podle Marty Machové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web