Těsto na roládu podle Marty Machové

Střední
Ingredience
Bílek 5 ks
Cukr krupice 5 lžíce
Žloutek 5 ks
Polohrubá mouka
nebo jako obměna 4 lžíce kakaa
5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180 °C. Těsto nalejeme na pečící papír a pečeme 5-10 minut. Necháme vychladnout a namažeme marmeládou nebo krémem. Pomocí pečícího papíru stočíme do rolády. Já mám elektrickou troubu, měla jsem to tam přesně 8 minut. Jinak kyžz dáme místo mouky kakao, je roláda hnědá.

Recept pochází od paní Machové z Berouna, mám ho vyzkoušený a můžu ho jenom pochválit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Zeleninové ragú s rajčaty Lehké recepty přímo od moře - část I. Články z

Komentáře k receptu: Těsto na roládu podle Marty Machové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web