Teplý salát z pečených jablíček

Střední
Ingredience
Jablka 2 ks
Med 1 lžíce
Vlašské ořechy
nahrubo nasekané
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Jablíčka opláchněte a celá položce na rošt do trouby (na ten grilovací co je pod ním plech, kam bude kapat šťáva). Po upečení nechte měkká jablíčka pár minut stát, až schladnou natolik, aby jste je mohli vzít do ruky, rozkrojte na čtvrtky a vykrojte jádřinec, naskládejte do misky nebo hlubokého talíře, zakápněte medem a posypte ořechy.

Jezte je v rychlosti a tichosti teplé, než parádní vůně jablíček přiláká další zájemce, a nebo preventivně s dalšími zájemci počítejte a rovnou jich dejte péci více.

Zdroj : časopis zahrádkář 12/09

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Teplý salát z pečených jablíček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web