Autor:

Teplý salát z kořenové zeleniny

Ingredience
Mrkev  
Petržel  
Baby špenát  
Med  
Vinný ocet  
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Sýr feta  
Teplý salát z kořenové zeleniny

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Kořen petržele a mrkve omyjeme, oloupeme a nakrájíme podélně na 4 díly. Vložíme na plech vyložený pečícím papírem, osolíme a pokapeme olivovým olejem. Zeleninu dáme péct do vyhřáté trouby (180°C-200°C). Před vytažením pokapeme medem.
Zálivku připravíme smícháním rozpuštěného medu, vinného octa, soli a pepře (doporučuji protřepat v uzavíratelné skleničce).
Na omytý špenát klademe upečenou zeleninu, posypeme sýrem a nakonec dochutíme medovou zálivkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Teplý salát z kořenové zeleniny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web