Autor:

Teplý salát z červeného zelí

Snadné
Ingredience
Červené zelí 450 g
Olivový olej 65 ml
Šalotka 2 ks
Česnek 2 stroužek
Čabajská klobása 115 g
Sůl  
Pepř mletý  
Pažitka
a petržel
 
Cider venegal  

Postup přípravy:

1. Na pánvi osmažíme cibuli a česnek cca 5 minut a odložme stranou.
2. Na zbylém oleji vaříme asi 10 minut zelí. Přidáme 1 lžíci octa a vaříme asi o minutu déle. Zelí přeložíme do mísy.
3. Kolečka párku osmažíme na pánvi a přidáme do mísy se zelím. Přidáme zbytek octa a čerstvé bylinky a dobře promícháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Teplý salát z červeného zelí

Komentáře

  1. Suffran   16.10.2013 | 20:05 | reagovat |

    Výborný, pikantní...dělala jsem jako přílohu k "bramborákům" z cukety

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web