Autor:

Teplé majolkové brambory

Snadné
Ingredience
Brambory 500 g
Majonéza 5 lžíce
Máslo
rozpuštěné
2 lžíce
Česnek
lze vynechat
2 stroužek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželová nať
nebo nasekaná pažitka
 
Citronová šťáva
pro pikantnější chuť
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé oloupeme a pokrájíme na menší kostky, osolíme lehce opepříme. Přidáme majolku, máslo, nastrouhaný česnek, nať či pažitku. Promícháme a podáváme. Někdy ještě posypu do křupava osmahnutou cibulkou.

Podáváme k různým masům, karbanátkům, rybě, zelenině apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Teplé majolkové brambory

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web