Teplé majolkové brambory

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: marjanka43513

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory
    • 5
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce máslo rozpuštěné
    • 2
      stroužek česnek lze vynechat
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • petrželová nať nebo nasekaná pažitka
    • 1
      ks citronová šťáva pro pikantnější chuť

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé oloupeme a pokrájíme na menší kostky, osolíme lehce opepříme. Přidáme majolku, máslo, nastrouhaný česnek, nať či pažitku. Promícháme a podáváme. Někdy ještě posypu do křupava osmahnutou cibulkou.
2
Podáváme k různým masům, karbanátkům, rybě, zelenině apod.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.