Autor:

Teplé majolkové brambory

Snadné
Ingredience
Brambory 500 g
Majonéza 5 lžíce
Máslo
rozpuštěné
2 lžíce
Česnek
lze vynechat
2 stroužek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželová nať
nebo nasekaná pažitka
 
Citronová šťáva
pro pikantnější chuť
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé oloupeme a pokrájíme na menší kostky, osolíme lehce opepříme. Přidáme majolku, máslo, nastrouhaný česnek, nať či pažitku. Promícháme a podáváme. Někdy ještě posypu do křupava osmahnutou cibulkou.

Podáváme k různým masům, karbanátkům, rybě, zelenině apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Teplé majolkové brambory

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web