Autor:

Teplé majolkové brambory

Snadné
Ingredience
Brambory 500 g
Majonéza 5 lžíce
Máslo
rozpuštěné
2 lžíce
Česnek
lze vynechat
2 stroužek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Petrželová nať
nebo nasekaná pažitka
 
Citronová šťáva
pro pikantnější chuť
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé oloupeme a pokrájíme na menší kostky, osolíme lehce opepříme. Přidáme majolku, máslo, nastrouhaný česnek, nať či pažitku. Promícháme a podáváme. Někdy ještě posypu do křupava osmahnutou cibulkou.

Podáváme k různým masům, karbanátkům, rybě, zelenině apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Teplé majolkové brambory

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web