Telecí maso na paprice

Střední
Ingredience
Telecí maso
plecko
400 g
Máslo 60 g
Cibule 1 ks
Červená paprika
mletá
 
Kyselá smetana 0,2 l
Hladká mouka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Umyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme červenou papriku, připravené maso, osolíme, promícháme a podlijeme horkou vodou. Za občasného promíchání přikryté dusíme do měkka (kostky masa musí zůstat celé). Podlijeme vodou, provaříme, přilijeme kyselou smetanu, v níž jsme rozkvedlali hladkou mouku, a za stálého míchání krátce povaříme. Jako přílohu podáváme nočky, těstoviny, vařené brambory nebo rýži.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Telecí maso na paprice

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web