Telecí hrudí plněné risi-pisi

Hodnocení:

Moje:

90 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg telecí hrudí (rozkrojené na plát)
  • Na náplň
    • 6
      g máslo
    • 1
      lžička petrželka (hladkolistá)
    • 200
      g rýže (dušená)
    • 150
      g hrášek (uvařený)
    • hovězí vývar (na podlévání)
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plát masa naplňte směsí másla, petrželky, rýže a hrášku. Pak jej osolte, stočte jako roládu a pečte zakryté na sádle, v troubě předehřáté na 180 °C za občasného přelévání horkým vývarem doměkka. Posledních asi 15 minut pečte odkryté, aby se na mase udělala zlatavá kůrka.

Komentáře k receptu

  • marvays
    marvays |

    16. 10. 2015 09:09

    vyzkouším to s kůzlečím . . .

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    18. 3. 2013 19:57

    Snad risi-bisi, ne? =-O