Autor:

Telecí hrudí plněné risi-pisi

90 minut PT0H90M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Telecí hrudí
(rozkrojené na plát)
1 kg
Na náplň
Máslo 6 g
Petrželka
(hladkolistá)
1 lžička
Rýže
(dušená)
200 g
Hrášek
(uvařený)
150 g
Hovězí vývar
(na podlévání)
 
Sůl  
Telecí hrudí plněné risi-pisi

Postup přípravy:

Plát masa naplňte směsí másla, petrželky, rýže a hrášku. Pak jej osolte, stočte jako roládu a pečte zakryté na sádle, v troubě předehřáté na 180 °C za občasného přelévání horkým vývarem doměkka. Posledních asi 15 minut pečte odkryté, aby se na mase udělala zlatavá kůrka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Telecí hrudí plněné risi-pisi

Komentáře

  1. marvays   16.10.2015 | 9:09 | reagovat |

    vyzkouším to s kůzlečím . . .

  2. Jarka O.   18.03.2013 | 19:57 | reagovat |

    Snad risi-bisi, ne? =-O

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web