Autor:

Telecí hrudí plněné risi-pisi

90 minut PT0H90M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Telecí hrudí
(rozkrojené na plát)
1 kg
Na náplň
Máslo 6 g
Petrželka
(hladkolistá)
1 lžička
Rýže
(dušená)
200 g
Hrášek
(uvařený)
150 g
Hovězí vývar
(na podlévání)
 
Sůl  
Telecí hrudí plněné risi-pisi

Postup přípravy:

Plát masa naplňte směsí másla, petrželky, rýže a hrášku. Pak jej osolte, stočte jako roládu a pečte zakryté na sádle, v troubě předehřáté na 180 °C za občasného přelévání horkým vývarem doměkka. Posledních asi 15 minut pečte odkryté, aby se na mase udělala zlatavá kůrka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Od pondělí do pátku: Rychlé recepty Články z

Komentáře k receptu: Telecí hrudí plněné risi-pisi

Komentáře

  1. marvays   16.10.2015 | 9:09 | reagovat | závadný

    vyzkouším to s kůzlečím . . .

  2. Jarka O.   18.03.2013 | 19:57 | reagovat | závadný

    Snad risi-bisi, ne? =-O

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web