Tchýniny trubičky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: krausici

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rohlík
    • 1
      plechovka broskve Zavařovaných
    • moučkový cukr
    • 1
      špetka máslo Nebo oleje

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rohlíkům uřízneme konce a obrácenou stranou měchačky ,,vytlačíme,, ze středu těsto. Finální produkt vypadá jako by jste párku v rohlíku uřízli i druhou stranu. Střed je dobré vytlačit tak, aby zbyla pouze krusta. Takto upravený rohlík naplníme broskvemi, které necháme pořádně okapat.
2
Naplněné rohlíky dáme na pánvičku, kde jsme předtím rozpustili trochu másla a nebo kápli trochu oleje. Účelem tohoto, je udělat křupavou kůrčičku a řádně celé prohřát. Pozor, nesmí se přichytit, aby rohlík nezčernal. Hned po vyjmutí z pánve rychle obalit v moučkovém cukru a hned podávat.
3
Tento recept je tajnou zbraní mé tchýně a musím přiznat, že konkrétně v mém případě velice účinnou.
Zařazení: Moučníky Zákusky

Komentáře k receptu

  • Miroslav Kraus
    Miroslav Kraus |

    7. 11. 2009 11:00

    lepší je použít konzervované meruňky