Autor:

Tchýniny trubičky

Střední
Ingredience
Rohlík  
Broskve
Zavařovaných
1 plechovka
Moučkový cukr  
Máslo
Nebo oleje
1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Rohlíkům uřízneme konce a obrácenou stranou měchačky ,,vytlačíme,, ze středu těsto. Finální produkt vypadá jako by jste párku v rohlíku uřízli i druhou stranu. Střed je dobré vytlačit tak, aby zbyla pouze krusta. Takto upravený rohlík naplníme broskvemi, které necháme pořádně okapat.

Naplněné rohlíky dáme na pánvičku, kde jsme předtím rozpustili trochu másla a nebo kápli trochu oleje. Účelem tohoto, je udělat křupavou kůrčičku a řádně celé prohřát. Pozor, nesmí se přichytit, aby rohlík nezčernal. Hned po vyjmutí z pánve rychle obalit v moučkovém cukru a hned podávat.

Tento recept je tajnou zbraní mé tchýně a musím přiznat, že konkrétně v mém případě velice účinnou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Tchýniny trubičky

Komentáře

  1. Miroslav Kraus   07.11.2009 | 11:00 | reagovat |

    lepší je použít konzervované meruňky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web