Autor:

Tatranské pracny - bezlepkové

Snadné
Ingredience
Mouka
bezlepková - JIzerka
300 g
Sušenka
bezlepkové - Celi Hope - arašídové, nastrouhané
4 ks
Tuk 250 g
Moučkový cukr 100 g
Vejce 1 ks
Kakao 1 lžíce
Skořice 1 lžička
Hřebíček mletý 1/2 lžička
Nové koření mleté 1/4 lžička
Lískové oříšky
mleté
6 lžíce
Cukr
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Sušenky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. To pak vkládáme do vymazaných formiček na pracny a pečeme na 180 °C asi 15 minut. Nakonec pracny obalíme, anebo posypeme cukrem.

P.S.: díky bezlepkové mouce se pracny více lámou, proto je lepší nedávat je do dlouhých formiček .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Tatranské pracny - bezlepkové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web