Tatranské pracny - bezlepkové

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g mouka bezlepková - JIzerka
    • 4
      ks sušenka bezlepkové - Celi Hope - arašídové, nastrouhané
    • 250
      g tuk
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      lžička skořice
    • 0,5
      lžička hřebíček mletý
    • 0,3
      lžička nové koření mleté
    • 6
      lžíce lískové oříšky mleté
    • cukr na obalení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sušenky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. To pak vkládáme do vymazaných formiček na pracny a pečeme na 180 °C asi 15 minut. Nakonec pracny obalíme, anebo posypeme cukrem.
2
P.S.: díky bezlepkové mouce se pracny více lámou, proto je lepší nedávat je do dlouhých formiček .
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.