Autor:

Tatranské pracny - bezlepkové

Snadné
Ingredience
Mouka
bezlepková - JIzerka
300 g
Sušenka
bezlepkové - Celi Hope - arašídové, nastrouhané
4 ks
Tuk 250 g
Moučkový cukr 100 g
Vejce 1 ks
Kakao 1 lžíce
Skořice 1 lžička
Hřebíček mletý 1/2 lžička
Nové koření mleté 1/4 lžička
Lískové oříšky
mleté
6 lžíce
Cukr
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Sušenky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. To pak vkládáme do vymazaných formiček na pracny a pečeme na 180 °C asi 15 minut. Nakonec pracny obalíme, anebo posypeme cukrem.

P.S.: díky bezlepkové mouce se pracny více lámou, proto je lepší nedávat je do dlouhých formiček .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tip na víkendový dezert: Sladké léto Články z

Komentáře k receptu: Tatranské pracny - bezlepkové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web