Tatarský biftek z brambor

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vařené brambory
    • vejce
    • hořčice plnotučná
    • cibule
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • chleba
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na biftek použijeme stejné ingredience jako na Tatarský biftek ze svíčkové, pouze místo masa dáme vařenou na drobno nastrouhanou bramboru.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Soňa N
    Soňa N |

    11. 7. 2006 06:35

    Není to špatné,ale tatarák je tatarák.Dělám ho dost často,protože ho zbožňuji a mě by teda nikdo neoblafl.Brambory byť dobře ochucené jsou přece jen brambory.

  • eviku
    eviku |

    10. 7. 2006 20:43

    Vejce není nutné, s kečupem a sójovou omáčkou (navíc oproti receptu) skutečně moc dobré, podařilo se mi oblafnout i zkušeného "tatarkáře". S kořením a přísadami ale nešetřete!

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    10. 7. 2006 08:42

    Vejce se dávají syrová.:o)

  • Jiřina
    Jiřina |

    9. 7. 2006 07:37

    No jo,ale jaký je postup???To se vmíchá vejce syrové?Nikdy jsem tataráka nedělala:o(

  • Jarka
    Jarka |

    14. 10. 2005 22:53

    já přidávám ještě kečup a vynechávám vejce a olej dávám do směsi, kterou natírám na topinky nebo opečené toasty a navíc nahoru posypu strouhaným tvrdým sýrem