Tatarská omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: dabel1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g majonéza dobrá
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule střední
    • 2
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou cibuli a okurky nakrájíme a rozmixujeme s troškou worchesteru, solí, cukrem. Dáme do misky nebo skleničky a vmícháme hořčici a majonézu. Podle chuti můžeme znovu přidat sůl, worchester nebo hořčici a znovu důkladně promíchat.

Komentáře k receptu

  • rybarka007
    rybarka007 |

    23. 12. 2011 13:45

    Já tedy odjakživa do tatarky ingredience krájím nadrobno a to mi chutná. Navíc přidám trochu šťávy z citronu a malinko mletého pepře. Mňam :-)

  • maja
    maja |

    18. 2. 2011 11:58

    nememe majonezu :'( ale už jsem to dělala a moooc mi to chutnalo asi tenhle smajlík to to vyjadří :-$ :-$ :-$

  • Světlana
    Světlana |

    15. 7. 2007 10:40

    Zkuste zeleninu nemixovat , ale pečlivě nadrobounko nakrájet, je to chuťově taky příjemné a na oko hezčí :-)

  • Ňulinka -
    Ňulinka - |

    11. 7. 2007 12:39

    Já poslala ještě trochu jiný recept na domácí tatarku,ale ten tam bude asi až zítra.

  • Anonym
    Anonym |

    11. 7. 2007 12:21

    Taky dělám, je výborná, tatarku už od té doby nekupuju, jen majonézu, ředím trošku nálevem z okurek a mlékem. Jana

  • Mischel
    Mischel |

    11. 7. 2007 12:00

    sem rada,ze je tu tenhle recept.ziju totiz v Irsku a tady tatarskou omacku nesezenete.Takze super