Tatarkové řízky

Hodnocení:

Moje:

-
6
porce
Avi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks kuřecí maso řízek (nebo kotlety)
    • 4
      stroužek česnek podle chuti
    • 1
      ks vejce
    • tatarská omáčka Hellmans
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky lehce naklepeme, osolíme. Připravíme si do mísy tatarku, podle chuti rozmačkáme česnek a dáme celé vejce. Rozmícháme v marinádu a do toho dáme osolené řízky, prostě je naložíme den předem do této marinády. Druhý den je vytáhneme a tak, jak jsou, i s marinádou, je jen obalíme ve strouhance a smažíme na oleji jako klasický řízek.
2
Podáváme s poctivou bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lara.N
    Lara.N |

    23. 10. 2012 20:47

    Opravdu výborné!!! Dodá klasickému řízku mnohem lepší chuť!!!

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    24. 2. 2007 15:46

    Dnes jsme měli k obědu a musím velice pochválit. Masíčko je měkoučké a křehoučké!! Mňam! A můj 11 letý syn měl radost jak z jídla, tak i z názvu. Super! Dávam1

  • Vepřeková
    Vepřeková |

    7. 2. 2007 17:00

    Výborné, zdálo se mi neobvyklé, ale výsledek byl vynikající

  • Pavla
    Pavla |

    7. 2. 2007 12:37

    Moc dobré, dělala jsem to pro návštěvu a měly úspěch!!!

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    9. 10. 2006 17:34

    Také tento recept znám je to delikatesa, maso je krásně křehké.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    9. 10. 2006 13:46

    Další z těch úžasných receptů, rychlovka a chuťově výborné. Zkoušela jsem zatím nakládat jen do jogurtu, v tatarce taky super!!

  • Vendula Strakošová
    Vendula Strakošová |

    2. 5. 2006 15:25

    Opravdu křehké a voňavé po česneku. Dobrá varianta klasického řízku a že já je zbožňuju odmalička!

  • Hana Nováková
    Hana Nováková |

    12. 2. 2006 14:27

    Moc moc dobré, křehoučké, nadýchané.Asi je budu dělat místo klasických řízků.A bramborová kaše s vajíčkem a smetanou se k tomu hodí skvěle.

  • Petra Horáková
    Petra Horáková |

    6. 2. 2006 12:53

    Vynikající!!! Moc jsme si pochutnali, maso bylo opravdu jemňoučké a ten česnek je tam dle nás opravdu nutný. Hned jsem recept poskytla mamince. Moc díky!!!

  • Naďa
    Naďa |

    4. 2. 2006 11:24

    Delikatesa! Právě jsem jeden (malý) snědla-dělám je k obědu pro návštěvu a nevydržela jsem.Maso je křehoučké,asi jak nacuclo ten sosík,ve kterém odpočívalo přes noc.Prostě,jedna báseň,řadím do oblíbených!!!Díky za recept.

  • Jan Vodrážka
    Jan Vodrážka |

    26. 1. 2006 16:07

    určitě lahůdka, o víkenu vyzkouším