Autor:

Tatarkové řízky

Porce: 6
Ingredience
Kuřecí maso
řízek (nebo kotlety)
6 ks
Česnek
podle chuti
4 stroužek
Vejce 1 ks
Tatarská omáčka
Hellmans
 
Strouhanka 80 g
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky lehce naklepeme, osolíme. Připravíme si do mísy tatarku, podle chuti rozmačkáme česnek a dáme celé vejce. Rozmícháme v marinádu a do toho dáme osolené řízky, prostě je naložíme den předem do této marinády. Druhý den je vytáhneme a tak, jak jsou, i s marinádou, je jen obalíme ve strouhance a smažíme na oleji jako klasický řízek.

Podáváme s poctivou bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1
5 9 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Tatarkové řízky

Komentáře

  1. Lara.N   23.10.2012 | 20:47 | reagovat |

    Opravdu výborné!!! Dodá klasickému řízku mnohem lepší chuť!!!

  2. Alena Hanusová   24.02.2007 | 15:46 | reagovat |

    Dnes jsme měli k obědu a musím velice pochválit. Masíčko je měkoučké a křehoučké!! Mňam! A můj 11 letý syn měl radost jak z jídla, tak i z názvu. Super! Dávam1

  3. Vepřeková   07.02.2007 | 17:00 | reagovat |

    Výborné, zdálo se mi neobvyklé, ale výsledek byl vynikající

  4. Pavla   07.02.2007 | 12:37 | reagovat |

    Moc dobré, dělala jsem to pro návštěvu a měly úspěch!!!

  5. Hana Rožníčková   09.10.2006 | 17:34 | reagovat |

    Také tento recept znám je to delikatesa, maso je krásně křehké.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web