Autor:

Tatarák z hub

Střední
Ingredience
Houby 3/4 kg
Olej  
Cibule  
Žloutek 8 ks
Hořčice plnotučná  
Worcestrová omáčka  
Kečup - jemný  
Chilli omáčka  
Paprika - sladká  
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, osmahneme, podlijeme a dusíme doměkka až se voda vypaří. Osolíme, přidáme žloutky a mícháme než se srazí. Přendáme do vyšší nádoby a ponorným mixerem rozmixujeme. Necháme vychladit. Přidáme kečup, hořčici, koření a nadrobno nakrájenou čerstvou cibuli. Mažeme na chleba nebo česnekové topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Tatarák z hub

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web