Tatarák po francouzsku

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí
svíčková!!!
500 g
Rajčata 2 ks
Kapary 3 lžíce
Cibule
bílá
1/2 ks
Žloutek  
Olivový olej  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Rajčata a bílou cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s masem, kapary, žloutkem, cca deseti lžícemi olivového oleje, osolíme a opepříme.

Ve Francii jsme dostali jako přílohu hranolky, ale pro české jazýčky se hodí spíš čerstvá bageta.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilovaná panenka s pikantním ananasem Recept na víkend: Grilovaná panenka s pikantním ananasem Články z

Komentáře k receptu: Tatarák po francouzsku

Komentáře

  1. adela mullerova   06.08.2009 | 21:26 | reagovat |

    výborný recept, mohu doporučit pro pokročilejší doporučuji tento: http://www.restaurant-guide.cz/recepty.html

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web