Tatarák po francouzsku

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí
svíčková!!!
500 g
Rajčata 2 ks
Kapary 3 lžíce
Cibule
bílá
1/2 ks
Žloutek  
Olivový olej  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Rajčata a bílou cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s masem, kapary, žloutkem, cca deseti lžícemi olivového oleje, osolíme a opepříme.

Ve Francii jsme dostali jako přílohu hranolky, ale pro české jazýčky se hodí spíš čerstvá bageta.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Tatarák po francouzsku

Komentáře

  1. adela mullerova   06.08.2009 | 21:26 | reagovat |

    výborný recept, mohu doporučit pro pokročilejší doporučuji tento: http://www.restaurant-guide.cz/recepty.html

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web