Tatarák po francouzsku

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí
svíčková!!!
500 g
Rajčata 2 ks
Kapary 3 lžíce
Cibule
bílá
1/2 ks
Žloutek  
Olivový olej  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Rajčata a bílou cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s masem, kapary, žloutkem, cca deseti lžícemi olivového oleje, osolíme a opepříme.

Ve Francii jsme dostali jako přílohu hranolky, ale pro české jazýčky se hodí spíš čerstvá bageta.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Tatarák po francouzsku

Komentáře

  1. adela mullerova   06.08.2009 | 21:26 | reagovat | závadný

    výborný recept, mohu doporučit pro pokročilejší doporučuji tento: http://www.restaurant-guide.cz/recepty.html

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web