Tatarák po francouzsku

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí
svíčková!!!
500 g
Rajčata 2 ks
Kapary 3 lžíce
Cibule
bílá
1/2 ks
Žloutek  
Olivový olej  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Rajčata a bílou cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s masem, kapary, žloutkem, cca deseti lžícemi olivového oleje, osolíme a opepříme.

Ve Francii jsme dostali jako přílohu hranolky, ale pro české jazýčky se hodí spíš čerstvá bageta.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Tatarák po francouzsku

Komentáře

  1. adela mullerova   06.08.2009 | 21:26 | reagovat |

    výborný recept, mohu doporučit pro pokročilejší doporučuji tento: http://www.restaurant-guide.cz/recepty.html

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web