Autor:

Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Losos
filety bez kůže
500 g
Jarní cibulka 3 ks
Petrželka 1 svazek
Dijonská hořčice 2 lžička
Limetka 1 ks
Olivový olej
extra panenský
6 dl
Mořská sůl  
Pepř mletý  
Toastový chléb 5 plátek
Česnek 1 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Rybí, Slané

Filé z lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou čerstvou petržel. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z limetky, olivovým olejem, solí a pepřem. Rozehřátou pánev potřeme stroužkem česneku a vložíme na poloviny nakrájené plátky toastového chleba. Zlehka opečeme, podáváme s tataráčkem.

http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-po-francouzsku

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

Komentáře

  1. irys   28.12.2014 | 15:47 | reagovat |

    Tatarák je opravdu moc dobrý, ještě ho před podáváním zaliji krémovým balsamicem. Mňam O:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web