Autor:

Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Losos
filety bez kůže
500 g
Jarní cibulka 3 ks
Petrželka 1 svazek
Dijonská hořčice 2 lžička
Limetka 1 ks
Olivový olej
extra panenský
6 dl
Mořská sůl  
Pepř mletý  
Toastový chléb 5 plátek
Česnek 1 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Rybí, Slané

Filé z lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou čerstvou petržel. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z limetky, olivovým olejem, solí a pepřem. Rozehřátou pánev potřeme stroužkem česneku a vložíme na poloviny nakrájené plátky toastového chleba. Zlehka opečeme, podáváme s tataráčkem.

http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-po-francouzsku

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

Komentáře

  1. irys   28.12.2014 | 15:47 | reagovat |

    Tatarák je opravdu moc dobrý, ještě ho před podáváním zaliji krémovým balsamicem. Mňam O:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web