Autor:

Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Losos
filety bez kůže
500 g
Jarní cibulka 3 ks
Petrželka 1 svazek
Dijonská hořčice 2 lžička
Limetka 1 ks
Olivový olej
extra panenský
6 dl
Mořská sůl  
Pepř mletý  
Toastový chléb 5 plátek
Česnek 1 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Rybí, Slané

Filé z lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou čerstvou petržel. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z limetky, olivovým olejem, solí a pepřem. Rozehřátou pánev potřeme stroužkem česneku a vložíme na poloviny nakrájené plátky toastového chleba. Zlehka opečeme, podáváme s tataráčkem.

http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-po-francouzsku

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

Komentáře

  1. irys   28.12.2014 | 15:47 | reagovat |

    Tatarák je opravdu moc dobrý, ještě ho před podáváním zaliji krémovým balsamicem. Mňam O:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web