Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

Hodnocení:

Moje:

45 minut
5
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g losos filety bez kůže
    • 3
      ks jarní cibulka
    • 1
      svazek petrželka
    • 2
      lžička dijonská hořčice
    • 1
      ks limetka
    • 6
      dl olivový olej extra panenský
    • mořská sůl
    • pepř mletý
    • 5
      plátek toastový chléb
    • 1
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé z lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou čerstvou petržel. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z limetky, olivovým olejem, solí a pepřem. Rozehřátou pánev potřeme stroužkem česneku a vložíme na poloviny nakrájené plátky toastového chleba. Zlehka opečeme, podáváme s tataráčkem.
2
http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-po-francouzsku
Zařazení: Maso Chuťovky Rybí Slané
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • irys
    irys |

    28. 12. 2014 15:47

    Tatarák je opravdu moc dobrý, ještě ho před podáváním zaliji krémovým balsamicem. Mňam O:-)