Autor:

Tajemství Petra Voka

Ingredience
Vepřové maso
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Máslo  
Nákládané žampiony 1/4 kg
Kmín 2 špetka
Šlehačka
Hladká mouka 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

naklepané řízky posypeme solí, pepřem a kari kořením, opečeme na másle 4-6 minut po každé straně
do výpeku přidáme lžíci másla a žampiony, které okmínujeme a orestujeme, poté zalijeme šlehačkou do které jsme vmíchali hladkou mouku a necháme povařit asi 5 minut
dochutíme worcestrem a kečupem
jako přílohu lze použít knedlík, krokety

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Tajemství Petra Voka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web