Autor:

Tajemství Petra Voka

Ingredience
Vepřové maso
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Máslo  
Nákládané žampiony 1/4 kg
Kmín 2 špetka
Šlehačka
Hladká mouka 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

naklepané řízky posypeme solí, pepřem a kari kořením, opečeme na másle 4-6 minut po každé straně
do výpeku přidáme lžíci másla a žampiony, které okmínujeme a orestujeme, poté zalijeme šlehačkou do které jsme vmíchali hladkou mouku a necháme povařit asi 5 minut
dochutíme worcestrem a kečupem
jako přílohu lze použít knedlík, krokety

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Tajemství Petra Voka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web