Autor:

Tajemství Petra Voka

Ingredience
Vepřové maso
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Máslo  
Nákládané žampiony 1/4 kg
Kmín 2 špetka
Šlehačka
Hladká mouka 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

naklepané řízky posypeme solí, pepřem a kari kořením, opečeme na másle 4-6 minut po každé straně
do výpeku přidáme lžíci másla a žampiony, které okmínujeme a orestujeme, poté zalijeme šlehačkou do které jsme vmíchali hladkou mouku a necháme povařit asi 5 minut
dochutíme worcestrem a kečupem
jako přílohu lze použít knedlík, krokety

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králík s koriandrem pečený v papilotě Jarní kuchyně a mladé maso. Vyzkoušejte 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Tajemství Petra Voka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web