Tajemství Petra Voka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      vepřové maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • máslo
    • 0,3
      kg nákládané žampiony
    • 2
      špetka kmín
    • 1
      šlehačka
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
naklepané řízky posypeme solí, pepřem a kari kořením, opečeme na másle 4-6 minut po každé straně
2
do výpeku přidáme lžíci másla a žampiony, které okmínujeme a orestujeme, poté zalijeme šlehačkou do které jsme vmíchali hladkou mouku a necháme povařit asi 5 minut
3
dochutíme worcestrem a kečupem
4
jako přílohu lze použít knedlík, krokety
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.