Autor:

Tajemství hradu Rábí

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 150 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 1 ks
Feferonka 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji osmažíme na kostičky nakrájené maso a drobně sekanou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme jemně pokrájenou feferonku a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a vejce. Necháme vejce srazit a je hotovo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Tajemství hradu Rábí

Komentáře

  1. Irena Holická   15.12.2006 | 17:17 | reagovat |

    Jako přílohu cokoli mimo knedlíků.My to máme nejraději s hranolkami.

  2. Alenka Aová   04.11.2006 | 14:55 | reagovat |

    Tak jsem to vyzkoušela a je to dobré , trošku to připomíná lečo, ale je to chutnější, dělala jsem ze 4 násobné dávky, recept je na jednu porci. Velmi ostré jídlo, ale to máme rádi.

  3. Jana Hanáková   25.10.2006 | 19:25 | reagovat |

    Můžu se zeptat s čím se to podává jako příloha?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web