Tajemství hradu Rábí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g vepřová kýta
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks feferonka
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmažíme na kostičky nakrájené maso a drobně sekanou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme jemně pokrájenou feferonku a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a vejce. Necháme vejce srazit a je hotovo.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Irena Holická
    Irena Holická |

    15. 12. 2006 17:17

    Jako přílohu cokoli mimo knedlíků.My to máme nejraději s hranolkami.

  • Alenka Aová
    Alenka Aová |

    4. 11. 2006 14:55

    Tak jsem to vyzkoušela a je to dobré , trošku to připomíná lečo, ale je to chutnější, dělala jsem ze 4 násobné dávky, recept je na jednu porci. Velmi ostré jídlo, ale to máme rádi.

  • Jana Hanáková
    Jana Hanáková |

    25. 10. 2006 19:25

    Můžu se zeptat s čím se to podává jako příloha?