Autor:

Tajemné řízky

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Vepřová tlačenka  
Vejce  
Mouka  
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou libovou tlačenku nakrájíme na 1 cm silné plátky (nesmí to být černá tlačenka), obalíme v trojobalu a smažíme. Lze potřít česnekem.
Po ochutnání nikdo nevěřil, že je to tlačenka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Tajemné řízky

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   24.01.2007 | 18:36 | reagovat |

    Žasnu, co se dá všechno vymyslet, musím to vyzkoušet

  2. Jana Kutačová   24.01.2007 | 9:35 | reagovat |

    Dělává to moje tchýně-moc dobré,ale musíte mít opravdu masovou tlačenku.Taky jse poprvé nevěřila,že jím tlačenku:o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web