Autor:

tagarica

Ingredience
Telecí játra 400 g
Brambory 500 g
Mrkev 2 ks
Rajčata 4 ks
Celer 1 ks
Petržel 1 ks
Paprika 2 ks
Cibule 3 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Polévkové koření  
Mletá paprika  
Bobkový list  
Máslo  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Maso a zeleninu nakrájíme na kostky. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme sůl, mletou papriku a maso. Dusíme. Zvlášť podusíme také zeleninu, kterou ochutíme vegetou, pepřem a bobkovým listem. Dusíme asi 20 min. a nakonec přidáme česnek. Maso i zeleninu smícháme v keramické míse a zalijeme pokrájenými rajčaty s trochou vody. Navrch dáme lupínky másla a pečeme asi 1 hodinu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: tagarica

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web