Tabouli

Střední
Ingredience
Pšenice
Drcená
1 šálek
Vařící voda 1,25 šálek
Petrželová nať 1/2 šálek
Máta
Nasekaná
1/2 šálek
Cibule
Nadrobno pokrájená
1 šálek
Rajčata 2 ks
Olivový olej
Za studena lisovaného
4 lžíce
Citronová šťáva 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Rozdrcenu nebo hrubě namletou pšenici zalejeme vařící vodou a necháme zakrytou, aby voda vsákla a pšenice změkla. Poté přidáme nasekanou petrželovou nať, nasekanou mátu, cibuli a nakrájená rajčata. Smícháme a zalijeme olivovým olejem ochuceným citronovou šťávou, solí a bílým pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Tabouli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web