Tabouli

Střední
Ingredience
Pšenice
Drcená
1 šálek
Vařící voda 1,25 šálek
Petrželová nať 1/2 šálek
Máta
Nasekaná
1/2 šálek
Cibule
Nadrobno pokrájená
1 šálek
Rajčata 2 ks
Olivový olej
Za studena lisovaného
4 lžíce
Citronová šťáva 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Rozdrcenu nebo hrubě namletou pšenici zalejeme vařící vodou a necháme zakrytou, aby voda vsákla a pšenice změkla. Poté přidáme nasekanou petrželovou nať, nasekanou mátu, cibuli a nakrájená rajčata. Smícháme a zalijeme olivovým olejem ochuceným citronovou šťávou, solí a bílým pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Tabouli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web