Tabouli

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      šálek pšenice Drcená
    • 1,3
      šálek vařící voda
    • 0,5
      šálek petrželová nať
    • 0,5
      šálek máta Nasekaná
    • 1
      šálek cibule Nadrobno pokrájená
    • 2
      ks rajčata
    • 4
      lžíce olivový olej Za studena lisovaného
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozdrcenu nebo hrubě namletou pšenici zalejeme vařící vodou a necháme zakrytou, aby voda vsákla a pšenice změkla. Poté přidáme nasekanou petrželovou nať, nasekanou mátu, cibuli a nakrájená rajčata. Smícháme a zalijeme olivovým olejem ochuceným citronovou šťávou, solí a bílým pepřem.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.