Autor:

Tábornický dušený hrášek

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Sterilovaný hrášek 1 plechovka
Rostlinný olej 1 lžíce
Špekáček
4-5
5 ks
Hladká mouka 1 lžička
Pepř mletý  
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Hrášek scedíme a nálev odložíme stranou. Na oleji osmahneme na kolečka pokrájené špekáčky, zaprášíme je moukou a znovu osmahneme, zalijeme troškou nálevu z hrášku a povaříme. Přidáme hrášek, okořeníme, osolíme a jen prohřejeme podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Tábornický dušený hrášek

Komentáře

  1. pan Vařečka   08.04.2006 | 14:33 | reagovat |

    K dnešním špekáčkům není potřeba přidávat mouku, je jí v nich už tak dost.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web