Tábornický dušený hrášek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 5
      ks špekáček 4-5
    • 1
      lžička hladká mouka
    • pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrášek scedíme a nálev odložíme stranou. Na oleji osmahneme na kolečka pokrájené špekáčky, zaprášíme je moukou a znovu osmahneme, zalijeme troškou nálevu z hrášku a povaříme. Přidáme hrášek, okořeníme, osolíme a jen prohřejeme podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.
Zařazení: Přílohy Zeleninové

Komentáře k receptu

  • pan Vařečka
    pan Vařečka |

    8. 4. 2006 14:33

    K dnešním špekáčkům není potřeba přidávat mouku, je jí v nich už tak dost.