Autor:

Tábornický dušený hrášek

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Sterilovaný hrášek 1 plechovka
Rostlinný olej 1 lžíce
Špekáček
4-5
5 ks
Hladká mouka 1 lžička
Pepř mletý  
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Hrášek scedíme a nálev odložíme stranou. Na oleji osmahneme na kolečka pokrájené špekáčky, zaprášíme je moukou a znovu osmahneme, zalijeme troškou nálevu z hrášku a povaříme. Přidáme hrášek, okořeníme, osolíme a jen prohřejeme podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Tábornický dušený hrášek

Komentáře

  1. pan Vařečka   08.04.2006 | 14:33 | reagovat |

    K dnešním špekáčkům není potřeba přidávat mouku, je jí v nich už tak dost.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web