Autor:

Tabbouleh

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bulgur 1/2 hrnek
Máta
čerstvá nasekaná
2 hrst
Petržel
plocholistá nasekaná
6 hrst
Jarní cibulka 2 ks
Rajčata
střední pevná
2 ks
Citronová šťáva 1/2 ks
Extra panenský olivový olej 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Tabbouleh

Postup přípravy:

Bulgur zalijte vroucí vodou a nechte asi hodinu nabobtnat (pokud spěcháte, můžete ho asi 10 minut povařit). Pak ho slijte a vymačkejte vodu.
Mátu a petržel nasekejte najemno. Cibulky oloupejte a nakrájejte. Rajčata omyjte a nakrájejte na kostičky.
Vychladlý bulgur v míse zalijte šťávou z citronu a olivovým olejem, dochuťte solí a pepřem a vmíchejte bylinky se zeleninou. Jemně promíchejte a podávejte vychlazený.

Náš TIP: V Libanonu, odkud tabbouleh pochází, do něj přidávají také skořici a další aromatické koření.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pomazánka s koprem Recepty na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Tabbouleh

Komentáře

  1. karo.lina   26.06.2014 | 11:43 | reagovat |

    Právě jsem dojedla..pecka <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web