Autor:

Sýrový "VEGE" špíz

Střední
Ingredience
Tvrdý sýr 200 g
Nákládané žampiony 1 plechovka
Tuk  
Hermelín
nebo Vltavín
1 balíček
Těstíčko na obalení
Vejce 1 ks
Mléko 250 ml
Polohrubá mouka 4 lžíce
Prášek do pečiva  špetka
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Žloutek rozšleháme s mlékem, přidáme mouku, špetku pečivového prášku a osolíme. Těstíčko nakonec zlehčíme pevně ušlehaným sněhem z bílků. Tvrdý sýr a hermelíny pokrájíme na stejně velké kousky. Žampiony scedíme a necháme okapat. Sýr a žampiony střídavě napichujeme na kovové jehly nebo špejle. Namáčíme v těstíčku a smažíme po všech stranách dozlatova. Vhodné přílohy: bramborová kaše, brambory, zeleninový salát, tatarka.

Tip: můžeme obalit i v klasickém trojobalu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Sýrový "VEGE" špíz

Komentáře

  1. Frantiska :)   20.06.2008 | 9:12 | reagovat |

    nemam rada sterilovane zampiony, ale s cerstvyma to bylo skvele. Davam ze 1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web