Syrový salát rajčato-celerový

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: MartinV

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,3
      ks celer jemně strouhaný
    • 4
      ks rajčata spařená oloupaná
    • 200
      g bílý jogurt
    • 1
      snítka kopr
    • 1
      lžička alpská bylinná sůl
    • 1
      lžička jablečný ocet
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmixujeme celer, 1 rajče, jogurt, sůl, ocet a olej. Zbylá rajčata nakrájíme na osminky a spolu s koprem opatrně vmícháme do salátu. Nevychlazujeme.

Komentáře k receptu

  • Tereza -
    Tereza - |

    3. 6. 2007 16:43

    Ak sa zeler len nastrúha, ale nezmixuje a paradajky narežú na malé kocky, bude z toho super šalát, ale to už je na každom z nás, ako si to upraví.

  • MartinV
    MartinV |

    3. 6. 2007 15:56

    Jano, je to jen na Vás. Ono vůbec zdráhám se tyhle improvizace nazývat recepty v pravém slova smyslu => jedná se spíše o vodítka, inspiraci, momentální nápad. Sám vždy připravuji jídla podle nálady, dle oka, stavu lednice apod., a pokud se to opravdu povede, tak si to zapíšu. Experimentům zdar :-)

  • Jana V.
    Jana V. |

    3. 6. 2007 15:35

    Martine,pročítám Vaše recepty a tady jsem opravdu na vážkách-je nutné celer mixovat?Já osobně nemám ráda jídla typu kaše.