Sýrové karbanátky II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g tvrdý sýr
    • 3
      ks brambory střední - vařené ve slupce
    • 0,5
      plechovka kukuřice Bonduelle
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks vejce 1-2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýr a oloupané brambory nastrouháme, přidáme vejce, osolíme, přidáme kukuřici - půl plechovky a strouhanku na zahuštění. Zpracujeme, děláme malé bochánky, obalíme ve strouhance a dáme smažit.
2
Podáváme s bramborovou kaší.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    1. 12. 2007 18:05

    Uzpůsobila jsem to následovně: Vše pomlít: kousek syrového celeru, kousek petržele, půlka středně velké cibule, 1 syrová brambora, 5 stroužků česneku, 1/2 menší mrkve, 10 dkg madelandu, 1 stehenní kuřecí řízek (syrový); přidat špetku podravky, špetku mletého pepře, špetku sušeného libečku, 1 vejce, strouhanku. Malé bochánky jsem bez dalšího obalování osmahla na oleji. Skvělé teplé i studené.

  • majkl táradlo
    majkl táradlo |

    9. 11. 2007 17:47

    s kořením bych to nepřeplácal , stačí sůl a pepř, sekaná petrželka , jako holanďan

  • Eva
    Eva |

    29. 10. 2007 22:55

    Může tobýt dobré,vyzkouším

  • Anonym
    Anonym |

    26. 10. 2007 12:51

    Dělám podobné placky,když zbyde bramborová kaše. Vmíchám vejce,sýr a hladkou mouku,uzeninu (ale nemusí být) a pak smažím. Hodí se např. jako příloha místo hranolků,koket,ale je to dobré i se zeleninovým salátem.

  • Marian Matyáš
    Marian Matyáš |

    19. 10. 2007 10:59

    Chuťově výborné, jen mě osobně tam příliš nesedí kukuřice a přidal bych trochu či více pepře.

  • olča
    olča |

    19. 10. 2007 08:35

    Tento recept jsem zatím nevyzkoušela, ale možná by proti roztečení sýra pomohl stejný fígl jako při smažení sýra - na závěr obalování před samotným smažením obalit v rozšlehaném vejci. Při nejbližší příležitosti také vyzkouším.

  • Jitka Samáková
    Jitka Samáková |

    18. 10. 2007 13:17

    Recept jsem zkoušela, chuťově velice dobré, ale nikdy se mi nepodaří smažení... sýr se vždy rozteče. Poraďte, prosím, jak se vám podaří karbanátky udržet v celku.

  • slaměnka
    slaměnka |

    18. 10. 2007 10:07

    Přidám trochu šunky na obohacení a zpestření... Jinak není co dodat, určitě dobré. :-)

  • Romana Chvátalová
    Romana Chvátalová |

    16. 10. 2007 15:38

    Rychlé a chutné. Také bych dokořenila a přidalazeleninový salát. Určitě zkusím

  • jitka
    jitka |

    16. 10. 2007 08:28

    Velmi zajímavé určitě zkusím,ale malinko dám pepř

  • kateřina štěrbová
    kateřina štěrbová |

    8. 10. 2007 19:59

    Docela dobrej recept a jednoduchej.hned zítra ho zkusim.

  • Anonym
    Anonym |

    8. 10. 2007 13:39

    Asi bych pidala nějaké koření (kari, bazalku, chili), tohle ja taková dětská verze, ale nic proti ní :)

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    17. 1. 2007 10:17

    Hm, jednoduché a mohlo by být dobré.