Autor:

Sýrové karbanátky II.

Snadné
Ingredience
Tvrdý sýr 300 g
Brambory
střední - vařené ve slupce
3 ks
Kukuřice
Bonduelle
1/2 plechovka
Sůl 1 špetka
Vejce
1-2
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Sýr a oloupané brambory nastrouháme, přidáme vejce, osolíme, přidáme kukuřici - půl plechovky a strouhanku na zahuštění. Zpracujeme, děláme malé bochánky, obalíme ve strouhance a dáme smažit.

Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Sýrové karbanátky II.

Komentáře

  1. Anonym   01.12.2007 | 18:05 | reagovat |

    Uzpůsobila jsem to následovně: Vše pomlít: kousek syrového celeru, kousek petržele, půlka středně velké cibule, 1 syrová brambora, 5 stroužků česneku, 1/2 menší mrkve, 10 dkg madelandu, 1 stehenní kuřecí řízek (syrový); přidat špetku podravky, špetku mletého pepře, špetku sušeného libečku, 1 vejce, strouhanku. Malé bochánky jsem bez dalšího obalování osmahla na oleji. Skvělé teplé i studené.

  2. majkl táradlo   09.11.2007 | 17:47 | reagovat |

    s kořením bych to nepřeplácal , stačí sůl a pepř, sekaná petrželka , jako holanďan

  3. Eva   29.10.2007 | 22:55 | reagovat |

    Může tobýt dobré,vyzkouším

  4. Anonym   26.10.2007 | 12:51 | reagovat |

    Dělám podobné placky,když zbyde bramborová kaše. Vmíchám vejce,sýr a hladkou mouku,uzeninu (ale nemusí být) a pak smažím. Hodí se např. jako příloha místo hranolků,koket,ale je to dobré i se zeleninovým salátem.

  5. Marian Matyáš   19.10.2007 | 10:59 | reagovat |

    Chuťově výborné, jen mě osobně tam příliš nesedí kukuřice a přidal bych trochu či více pepře.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web