Sýrové bulky dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hladká mouka 2 a 1/4 hrnku
    • 1
      ks sušené droždí
    • voda 250 ml
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      balení sýr gouda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do robota či do mísy nasypeme mouku, droždí, cukr, sůl a promícháme. Poté přilijeme vodu a vypracujeme vláčné tésto. Přikryjeme utěrkou a dáme kynout na teplé místo.
2
Připravíme si plech s pečícím papírem a předehřejeme troubu, Láďa Hruška doporučuje na 200°C. Když nám těsto vykyne tak se pokusíme vytvarovat bochánky, které necháme na plechu ještě kynout dalších 20 minut. Poté na ně rozložíme plátky sýra a dáme do trouby na cca opět 20 minut. Jsou výborné!
Zařazení: Chuťovky Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.