Sýrové bulky dle Ládi Hrušky

Ingredience
Hladká mouka
2 a 1/4 hrnku
 
Sušené droždí 1 ks
Voda
250 ml
 
Cukr 1 lžička
Sůl 1 lžička
Sýr Gouda 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ostatní

Do robota či do mísy nasypeme mouku, droždí, cukr, sůl a promícháme. Poté přilijeme vodu a vypracujeme vláčné tésto. Přikryjeme utěrkou a dáme kynout na teplé místo.

Připravíme si plech s pečícím papírem a předehřejeme troubu, Láďa Hruška doporučuje na 200°C. Když nám těsto vykyne tak se pokusíme vytvarovat bochánky, které necháme na plechu ještě kynout dalších 20 minut. Poté na ně rozložíme plátky sýra a dáme do trouby na cca opět 20 minut. Jsou výborné!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Sýrové bulky dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web