Sýrová prasečinka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: denbaden

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g eidam sýr 30% nastrouhaného nadrobno
    • 1
      ks majonéza v malé čtvercové vaničce
    • 200
      g měkký salám na proužky nakrájený (mohou být i vuřty, točený salám, nebo jakákoli uzenina)
    • 2
      ks vejce
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika dle chuti
    • chleba na plátky nakrájený (kolik zvládnete obalit)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience smícháme v misce. Mezitím rozpálíme vyšší vrstvu oleje na pánvičce, pečlivě ve směsi obalíme plátky chleba a zprudka osmažíme po obou stranách.
2
Je to strašně "jedovaté" ale úžasné. Doporučuji osmažit dokřupava a pak alespoň vymačkat do ubrousků. S čerstvým zeleninovým salátem, nebo klidně samotné.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • marie mateju
    marie mateju |

    12. 5. 2009 13:50

    Já taky recept znám a taky mažu jednu stranu a je to dobrota.Salát nedávám,zdobím zeleninou.

  • Světlana Čelechovská
    Světlana Čelechovská |

    12. 5. 2009 13:43

    ...nevím co Vám v čem plavalo...tvrdý sýr+měký salám+majolka+2 vajíčka - nemůžou být v takové konzistenci, aby plavaly...recept znám, sice neobaluju z obou stran, ale směs "naplácám" na jednu stranu a zprudka v oleji osmažím...se zeleninovým salátem je to bomba...vyzkoušejte znovu, nebudete litovat...

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    30. 4. 2009 10:54

    Nevím,co je na tom úžasného,nebo kde se stala chyba?Na chlebu smíchané ingredience nedržely,plavaly volně ve vrstvě oleje,chleba a ten zbytek čehosi se ani po vymačkání do ubrousku nedal skoro pozřít-vážně jedovaté.Nakonec jsem ten zbytek na chleby nandala a dala zapéct do trouby-to už se dalo jíst.