Autor:

Sýrová prasečinka

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Eidam sýr
30% nastrouhaného nadrobno
400 g
Majonéza
v malé čtvercové vaničce
1 ks
Měkký salám
na proužky nakrájený (mohou být i vuřty, točený salám, nebo jakákoli uzenina)
200 g
Vejce 2 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Červená paprika
dle chuti
 
Chleba
na plátky nakrájený (kolik zvládnete obalit)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Všechny ingredience smícháme v misce. Mezitím rozpálíme vyšší vrstvu oleje na pánvičce, pečlivě ve směsi obalíme plátky chleba a zprudka osmažíme po obou stranách.
Je to strašně „jedovaté“ ale úžasné. Doporučuji osmažit dokřupava a pak alespoň vymačkat do ubrousků. S čerstvým zeleninovým salátem, nebo klidně samotné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Sýrová prasečinka

Komentáře

  1. marie mateju   12.05.2009 | 13:50 | reagovat |

    Já taky recept znám a taky mažu jednu stranu a je to dobrota.Salát nedávám,zdobím zeleninou.

  2. Světlana Čelechovská   12.05.2009 | 13:43 | reagovat |

    ...nevím co Vám v čem plavalo...tvrdý sýr+měký salám+majolka+2 vajíčka - nemůžou být v takové konzistenci, aby plavaly...recept znám, sice neobaluju z obou stran, ale směs "naplácám" na jednu stranu a zprudka v oleji osmažím...se zeleninovým salátem je to bomba...vyzkoušejte znovu, nebudete litovat...

  3. Marie Šindelová   30.04.2009 | 10:54 | reagovat |

    Nevím,co je na tom úžasného,nebo kde se stala chyba?Na chlebu smíchané ingredience nedržely,plavaly volně ve vrstvě oleje,chleba a ten zbytek čehosi se ani po vymačkání do ubrousku nedal skoro pozřít-vážně jedovaté.Nakonec jsem ten zbytek na chleby nandala a dala zapéct do trouby-to už se dalo jíst.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web