Autor:

Sýrová polévka IV.

Snadné
Ingredience
Cibule
velká
2 ks
Pórek 2 ks
Mleté maso 500 g
Žampiony 500 g
Tavený sýr
hodně měkký v kelímcích
200 g
Sýr Niva
popřípadě
50 g
Drůbeží vývar 1,25 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mleté maso, nakrájené žampióny, nakrájený pórek a nakrájenou cibuli orestovat každé zvlášť. Vše přidat do vývaru, přivést k varu a za stálého míchání přidat sýry. Už dál se nevaří.

Kdo má rád polévky husťoučké, lze zahustit ve vodě rozmíchanou maizenou. Jen maličko - nechceme z toho pudink.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zeleninový vývar - zeleninu v tekuté formě milují všichni Vývar je grunt! Články z

Komentáře k receptu: Sýrová polévka IV.

Komentáře

  1. Jitka   20.03.2006 | 17:12 | reagovat |

    Maso se nemusí restovat na oleji, pustí tuk samo. Restuje se dohněda až je udělané.

  2. luckymili   18.03.2006 | 19:54 | reagovat |

    Dotaz: mleté maso restujeme na oleji? a až je zcela udělané? prosím, napište mi k němu více, nedovedu si to představit.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web