Autor:

Sýrová bageta s rajčaty

Střední
Ingredience
Mléko 500 ml
Vejce 4 ks
Cayenský pepř  špetka
Sýr Čedar 225 g
Bageta
pokud možno 1 den stará
1 ks
Rajčata
sladká
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Bagetu nakrájíme na plátky, asi 1 cm silné. Mléko a vejce sešleháme dohromady, ochutíme kayenským pepřem, černým pepřem a solí. Do 4 menších pečících nádob (500 ml největší) klademe vrstvu chlebu, nastrouhaný sýr a na polovičky nakrájená rajčátka. Zakončíme opět vrstvou sýru. Přelijeme přes to rozšlehané mléko s vejci a malinko přimáčkneme k sobě. Necháme asi 15 minut odležet.

Mezitím si rozehřejeme troubu na 200 °C. Nádobky vložíme do trouby a pečeme asi tak 20 minut. Dobré spolu se zeleninovým salátem s octovou zálivkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Sýrová bageta s rajčaty

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   25.05.2006 | 11:26 | reagovat |

    Tohle bude příjemně rychlý oběd na prázdniny:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web