Sýr à la Lučina od Ládi Hrušky

Ingredience
Bílý jogurt
spíše tučnější
2 ks
Smetana ke šlehání  
Sůl  

Postup přípravy:

Smetanu ušleháme a smícháme ji s jogurty. Osolíme a ještě jednou promícháme. Na hrnec postavíme cedník a na něj dáme kus látky. Poté látku přelijeme hmotou, co jsme připravili. V tomto stavu vložíme do lednice, kde bude odkapávat syrovátka. Necháme tak minimálně 24 hodin a pak již můžeme ihned konzumovat.

Je to výborné, toto se Láďovi Hruškovi opravdu povedlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Sýr à la Lučina od Ládi Hrušky

Komentáře

  1. Zdena   23.02.2015 | 18:25 | reagovat |

    Duplikát.

    1. Alexandra   11.10.2015 | 11:38 | reagovat |

      Co na tom, ze duplikat, hlavne,ze se to dostane do povedomi lidem, kteri maji zajem o zdravou a bez chemickych prisad stravu .Nesnazme se znevazovat iniciativu tech,kteri maji zajem lidem pomahat a ulehcovat jim zivot.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web