Autor:

Sypaný bramborák plněný čínskou směsí

Snadné
Směs
Kuřecí prsa 4 ks
Pórek 1 ks
Česnek 2 stroužek
Olej  
Sůl  
Mexická směs Bonduel
bez nálevu
1 ks
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Směs: kuřecí prsa nakrájet na kostičky, osolit a dát péci na rozpálený tuk. Když jsou téměř hotová, přidat na jemno pokrájený česnek, tři lžičky Sweet Soy Sauce, po chvíli na kolečka nakrájený pórek, okapanou směs Bonduele, opéci a nalít směs škrobové moučky. kterou necháme chvíli provařit. Dle chuti možno dochutit klasickou sojovou omáčkou.

Bramboráky: nastrouhat syrové oloupané brambory najemno, vymačkat zbylou vodu, přidat vejce, utřený česnek, sůl, pepř, majoránku, mouku a dle potřeby mléko. Na rozpáleném tuku opéci barmboráky. Na ubrousku okapané barmboráky naplníme čínskou směsí a přehneme. Takto připravené posypeme strouhaným uzeným sýrem.

Poznámka: Sojová omáčka - Sweet Soy sauce (např. Delvita, dle chuti sojová omáčka - klasik, 1 lžička škrobové moučky rozmíchaná v 1/2 hrníčku vody

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Sypaný bramborák plněný čínskou směsí

Komentáře

  1. nnln   08.03.2012 | 11:00 | reagovat | závadný

    Myslím, že vím, co bude brzy na oběd. Po podobném jídle vždy pátrám v jídelním lístku, když občas jdeme na oběd mimo domov.

  2. radusa   15.05.2007 | 15:09 | reagovat | závadný

    mužu jenom doporučit delám to již dlouhe roky a je to mnamka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web