Autor:

Švýcarský sýrový koláč

15 minut PT0H15M
Snadné
Těsto
Vejce 1 ks
Polohrubá mouka 200 g
Tuk 80 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Sůl  špetka
Sýrová náplň
Tvaroh
250 g
1 ks
Smetana
250 ml
1 ks
Eidam sýr 200 g
Sýr Niva 100 g
Hermelín 1 ks
Oregáno  
Červená paprika  

Postup přípravy:

Smícháme ingredience a vypracujeme hladké těsto. Vložíme ho do koláčové formy, okraje vymodelujeme asi 1 cm nad dno a lehce propícháme vidličkou. Poté rozšleháme smetanu s tvarohem, okořeníme oregánem a nalijeme do formy s těstem. (Dle fantazie můžeme okořenit více, např. bazalkou, gyros kořením, jinými bylinkami). Náplň posypeme nastrouhaným eidamem a nivou. Na povrch poklademe na plátky pokrájený hermelín a lehce zaprášíme červenou paprikou. Pečeme v předehřáté troubě asi 40 minut na 180 °C.
Podáváme teplé i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Švýcarský sýrový koláč

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web