Autor:

Švýcarský řízek

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 100 g
Sůl  
Česnek  
Šunka  plátek
Hořčice  
Vejce  
Olej  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátek z kýty naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, hořčicí a přidáme plátek šunky, na talířek rozklepneme vejce, rozšleháme a v něm maso obalíme z obou stran. Dáme na pánvičku olej, kerý rozpálíme a řízek z talířku stáhneme na oplej tak, že se vytvoří omeleta, opečeme z obou stran. Dáme na talř a bohatě posypeme strouhaným eidamem.
Maso je křehké, podáváme s hranolkami nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Švýcarský řízek

Komentáře

  1. Edam   02.02.2012 | 21:53 | reagovat |

    Když jste nazvali ten řízek švýcarský, proč tam tedy dáváte syr nizozemský?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web