Švýcarský řízek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g vepřová kýta
    • sůl
    • česnek
    • šunka
    • hořčice
    • vejce
    • olej
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátek z kýty naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, hořčicí a přidáme plátek šunky, na talířek rozklepneme vejce, rozšleháme a v něm maso obalíme z obou stran. Dáme na pánvičku olej, kerý rozpálíme a řízek z talířku stáhneme na oplej tak, že se vytvoří omeleta, opečeme z obou stran. Dáme na talř a bohatě posypeme strouhaným eidamem.
2
Maso je křehké, podáváme s hranolkami nebo brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Edam
    Edam |

    2. 2. 2012 21:53

    Když jste nazvali ten řízek švýcarský, proč tam tedy dáváte syr nizozemský?