Autor:

Švýcarský řízek

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 100 g
Sůl  
Česnek  
Šunka  plátek
Hořčice  
Vejce  
Olej  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátek z kýty naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, hořčicí a přidáme plátek šunky, na talířek rozklepneme vejce, rozšleháme a v něm maso obalíme z obou stran. Dáme na pánvičku olej, kerý rozpálíme a řízek z talířku stáhneme na oplej tak, že se vytvoří omeleta, opečeme z obou stran. Dáme na talř a bohatě posypeme strouhaným eidamem.
Maso je křehké, podáváme s hranolkami nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Švýcarský řízek

Komentáře

  1. Edam   02.02.2012 | 21:53 | reagovat |

    Když jste nazvali ten řízek švýcarský, proč tam tedy dáváte syr nizozemský?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web