Švýcarské těstoviny na bazalce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • těstoviny
    • sůl
    • bazalka
    • máslo
    • smetana ke šlehání 1-2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky pokrájíme na malé nudličky, osolíme a orestujeme na másle. Přidáme dle chuti bazalku (já dávám cca 2 kávové lžičky), smetanu a dusíme ještě chvíli, aby se šlehačka ve směsi prohřála. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu a smícháme s hotovou směsí. Celé vaření nezabere víc než půl hodiny a výsledek je výborný.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.