Autor:

Svítek játrový

Snadné
Ingredience
Játra 100 g
Houska z předešlého dne 2 ks
Máslo 30 g
Vejce 2 ks
Sůl
a pepř
 
Česnek
-dle chuti,utřený
 
Prášek do pečiva
-špetka
 
Strouhanka 1 lžíce

Postup přípravy:

Játra umeleme a po nich ve strojku umeleme i housky navlhčené ve vodě (vymačkané). Přidáme žloutky, vlažné máslo, sůl, pepř, česnek a prášek do pečiva smíchaný se strouhankou. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Směs dáme do vymazaného a vysypaného pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě asi 15 minut na vyšší teplotu dozlatova. Svítek pokrájíme na drobné kostičky a před podáváním polévky dáme hrst na dno každého talíře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Svítek játrový

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web