Autor:

Svítek játrový

Snadné
Ingredience
Játra 100 g
Houska z předešlého dne 2 ks
Máslo 30 g
Vejce 2 ks
Sůl
a pepř
 
Česnek
-dle chuti,utřený
 
Prášek do pečiva
-špetka
 
Strouhanka 1 lžíce

Postup přípravy:

Játra umeleme a po nich ve strojku umeleme i housky navlhčené ve vodě (vymačkané). Přidáme žloutky, vlažné máslo, sůl, pepř, česnek a prášek do pečiva smíchaný se strouhankou. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Směs dáme do vymazaného a vysypaného pekáčku. Pečeme v předehřáté troubě asi 15 minut na vyšší teplotu dozlatova. Svítek pokrájíme na drobné kostičky a před podáváním polévky dáme hrst na dno každého talíře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Svítek játrový

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web