Autor:

Švindl řízečky

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
zbylé tepelně upravené
400 g
Vejce 4 ks
Mléko 500 ml
Česnek 4 stroužek
Prášek do pečiva 1 lžička
Strouhanka 4 lžíce
Sůl  
Vegeta  
Pepř mletý  
Polohrubá mouka
na zahuštění
 
Tuk na smažení  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Nadrobno pokrájené kuřecí maso smícháme se žloutky, strouhankou, mlékem, utřeným česnekem, kořením a podle potřeby zahustíme moukou. Přidáme prášek do pečiva a nakonec vmícháme sníh ze 4 bílků.

Do rozpáleného oleje klademe polévkovou lžící kopečky. Ty pak opatrně rozetřeme do tvaru placiček, které po obou stranách osmažíme. Podáváme je s hořčicí nebo tatarkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Švindl řízečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web