Svíčkové medailonky na divoko

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hovězí svíčková
    • 150
      g červená cibule
    • 150
      g mražené houby
    • 50
      ml voda
    • 150
      ml červené víno
    • 1
      ks masox Vitana Natur hovězí
    • divoké koření
    • olivový olej
    • hladká mouka
    • brusinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené štávě orestujeme nakrájenou cibuli a houby. Zaprášíme moukou a zalijeme vodou a červeným vínem. Přidáme bujón a vše promícháme. Poté vložíme zpět maso a provaříme ještě cca 3 minuty. Servírujeme s bramborovými placičkami a zdobíme brusinkami.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.