Světová pomazánka na chlebíčky

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks brambory větší, vařené
    • 1
      ks cibule střední
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      sklenice majonéza nebo bílý jogurt
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory jemně nastrouhat, cibuli nakrájet na drobno a přidat ostatní suroviny. Vše dobře promíchat. Světovou dobrou chuť!
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • zdenicka
    zdenicka |

    7. 8. 2013 14:22

    bramborovy salat na chlebickach je suprovy, jen brambory okurky vajicka tatarku manjonezu stavicku z kyselich okurek sul a pepr. tanto salatek delam x let a kdo ho skusil tak mi ho pochvalil. nemame radi zeleninku v salatu ale zalezi na vas. <3

  • lendula29
    lendula29 |

    1. 1. 2013 16:53

    Tuto pomazánku jsem dělala zrovna na svátky.Nikomu z rodiny nechutnala.Kdybych veku namazala máslem,udělala bych líp,Už nikdy určitě dělat nebudu. :-S

  • Mira L.
    Mira L. |

    12. 11. 2012 21:42

    Nechutnaly? Jak to je jen mozne? Pokud je na teto obycejne pomazance "svetova" suncicka, nebo uzene masicko, chutny syr, cervena kapie, vajicko a sterilovana okurcicka, kousek ledoveho salatu, tak se muzou hoste potrhat!! :-D 8-) :-D

  • recepty73
    recepty73 |

    9. 6. 2011 22:22

    ...a proč ne, reklamace na ní nikdy nebyly ;-) :-D ...

  • vladanm
    vladanm |

    13. 3. 2011 08:20

    Bramborovej salát s rohlíkem?

  • Běla
    Běla |

    14. 1. 2011 20:47

    Pomazánka je výborná,na chlebíčky manžel jinou nechce,jen místo majolky dám lžičku oleje a najemno nastrouhám kyselou okurku

  • Jana Zimmerová
    Jana Zimmerová |

    14. 1. 2011 16:40

    Recept jsem vyzkoušela a je to velmi dobré, jednoduché a opravdu vynikne ostatní obloha chlebíčku. Děkuji moc za recept a dávám zaslouženou jedničku.

  • Káťa
    Káťa |

    3. 10. 2007 21:20

    Tuto pomazánku dělám už dlouho, je fakt dobrá, nechá vyniknout chutím oblohy na chlebíčku, také je dobré přimíchat bílý jogurt na "zvlhčení", druhý den jsou chlebíčky jak od lahůdkáře.

  • Di
    Di |

    15. 3. 2007 09:20

    No vždyť tam jsou suroviny jako na "obyčejný" bramborový salát. Fígl je ve způsobu zpracování - kostičky brambor nepadají z chlebíčku, dobře se maže i obkládá dalšími surovinami. Prima nápad.

  • MartinV
    MartinV |

    8. 2. 2007 13:05

    Na podobné pomazánky je dobré vzít červenou cibuli (nebo bílou salátovou).A co tam přidat 1 syrovou jemně krájenou červenou řepu a 2 utřené stroužky česneku - kdo se nebojí ? A mazat na prst silně na topinky, veka by změkla ...

  • Jana
    Jana |

    4. 8. 2006 12:01

    Zkoušela jsem,chutná jako obyč.bramborový salát.Mě nenadchla.

  • Věra
    Věra |

    8. 4. 2006 15:10

    Tuhle pomazánku taky dělám několik let.Recept mám od mojí babičky.Je jednoduchá a splní účel.Nejvíc ji miluje můj syn.Vřele doporučuji.

  • Alena H.
    Alena H. |

    20. 2. 2006 08:24

    Pomazánku jsem dělala na chlebíčky pro návštěvu. Musím bohužel konstatovat, že to nebylo nic moc. Do "světové" pomazánky má opravdu hodně daleko. Chlebíčky se moc nejedly, už nebudu nikdy dělat.

  • Monika
    Monika |

    21. 9. 2005 06:40

    Pro oko je dobré jedna malá mrkev (vařená) a jemně nasekaná pažitka.

  • Majka
    Majka |

    20. 9. 2005 16:34

    Fakt, pomazánka je fantastická, všem doporučuji!