Autor:

Švédský punč s pomerančem

Snadné
Ingredience
Pomeranč 1 ks
Červené víno
trpké a sladké
1 l
Vermut Dry 125 ml
Fernet stock 1 lžička
Rozinky 100 g
Kardamom 1 špetka
Hřebíček 5 ks
Skořice
tyčinka
1 ks
Minerální voda 75 ml
Cukr 100 g
Mandle
loupané
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a cukr a krátce poavříme. Posypeme loupanými mandlemi a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Švédský punč s pomerančem

Komentáře

  1. Anonymous   27.02.2011 | 9:35 | reagovat |

    vánoční punč

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web