Autor:

Švédský punč s pomerančem

Snadné
Ingredience
Pomeranč 1 ks
Červené víno
trpké a sladké
1 l
Vermut Dry 125 ml
Fernet stock 1 lžička
Rozinky 100 g
Kardamom 1 špetka
Hřebíček 5 ks
Skořice
tyčinka
1 ks
Minerální voda 75 ml
Cukr 100 g
Mandle
loupané
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a cukr a krátce poavříme. Posypeme loupanými mandlemi a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Švédský punč s pomerančem

Komentáře

  1. Anonymous   27.02.2011 | 9:35 | reagovat |

    vánoční punč

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web