Autor:

Švédský punč s pomerančem

Snadné
Ingredience
Pomeranč 1 ks
Červené víno
trpké a sladké
1 l
Vermut Dry 125 ml
Fernet stock 1 lžička
Rozinky 100 g
Kardamom 1 špetka
Hřebíček 5 ks
Skořice
tyčinka
1 ks
Minerální voda 75 ml
Cukr 100 g
Mandle
loupané
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a cukr a krátce poavříme. Posypeme loupanými mandlemi a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Švédský punč s pomerančem

Komentáře

  1. Anonymous   27.02.2011 | 9:35 | reagovat |

    vánoční punč

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web