Autor:

Švédský punč s pomerančem

Snadné
Ingredience
Pomeranč 1 ks
Červené víno
trpké a sladké
1 l
Vermut Dry 125 ml
Fernet stock 1 lžička
Rozinky 100 g
Kardamom 1 špetka
Hřebíček 5 ks
Skořice
tyčinka
1 ks
Minerální voda 75 ml
Cukr 100 g
Mandle
loupané
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a cukr a krátce poavříme. Posypeme loupanými mandlemi a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Švédský punč s pomerančem

Komentáře

  1. Anonymous   27.02.2011 | 9:35 | reagovat | závadný

    vánoční punč

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web