Švédský punč s pomerančem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pomeranč
    • 1
      l červené víno trpké a sladké
    • 125
      ml vermut dry
    • 1
      lžička fernet stock
    • 100
      g rozinky
    • 1
      špetka kardamom
    • 5
      ks hřebíček
    • 1
      ks skořice tyčinka
    • 75
      ml minerální voda
    • 100
      g cukr
    • 100
      g mandle loupané

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a cukr a krátce poavříme. Posypeme loupanými mandlemi a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    27. 2. 2011 09:35

    vánoční punč