Autor:

Švédský glögg

Snadné
Ingredience
Červené víno 700 ml
Vermut Rosso 300 ml
Cukr krystal 150 g
Zázvor
nasekaný
2 lžíce
Hřebíček 10 ks
Skořicová kůra
zhruba 7 cm špalíček
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Do hrnce nalijeme víno, vermut a přisypeme cukr, přidáme skořici, hřebíček a na větší kousky nasekaný zázvor. Vše zahříváme k bodu varu, ale dále už nevaříme, jen dobře promícháme a uložíme do chladna přes noc rozležet. Druhý den nápoj přecedíme, ohřejeme a podáváme. Podáváme v silnostěnných skleničkách na teplé nápoje. Před podáváním můžeme okraje sklenic namočit v citronové šťávě a poté „namočit“ do krystalového cukru, který na sklenicích ulpí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Švédský glögg

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web