Autor:

Švédský glögg

Snadné
Ingredience
Červené víno 700 ml
Vermut Rosso 300 ml
Cukr krystal 150 g
Zázvor
nasekaný
2 lžíce
Hřebíček 10 ks
Skořicová kůra
zhruba 7 cm špalíček
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Do hrnce nalijeme víno, vermut a přisypeme cukr, přidáme skořici, hřebíček a na větší kousky nasekaný zázvor. Vše zahříváme k bodu varu, ale dále už nevaříme, jen dobře promícháme a uložíme do chladna přes noc rozležet. Druhý den nápoj přecedíme, ohřejeme a podáváme. Podáváme v silnostěnných skleničkách na teplé nápoje. Před podáváním můžeme okraje sklenic namočit v citronové šťávě a poté „namočit“ do krystalového cukru, který na sklenicích ulpí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Švédský glögg

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web