Autor:

Švédské brambory II.

75 minut PT0H75M
Snadné
Ingredience
Brambory
1-1.5
1,5 kg
Pórek
3-5
5 ks
Sladká smetana 3 dl
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Oloupané brambory nakrájíme, stejně tak pórek na 2-3 cm silná kolečka.
Zapékací misku (remosku) poctivě vymažeme máslem a klademe do ní střídavě vrstvu brambor a vrstvu pórku, solíme, pepříme, končíme opět bramborami.
Vše zalijeme smetanou, pečeme asi hodinu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zimní salát se zelím, jablky a brusinkami Rychlé a zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Švédské brambory II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web