Autor:

Švédské brambory II.

75 minut PT0H75M
Snadné
Ingredience
Brambory
1-1.5
1,5 kg
Pórek
3-5
5 ks
Sladká smetana 3 dl
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Oloupané brambory nakrájíme, stejně tak pórek na 2-3 cm silná kolečka.
Zapékací misku (remosku) poctivě vymažeme máslem a klademe do ní střídavě vrstvu brambor a vrstvu pórku, solíme, pepříme, končíme opět bramborami.
Vše zalijeme smetanou, pečeme asi hodinu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rozkvétá černý bez. Jak z něj vyrobit lahodný sirup nebo med? Články z

Komentáře k receptu: Švédské brambory II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web