Autor:

Švédské brambory II.

75 minut PT0H75M
Snadné
Ingredience
Brambory
1-1.5
1,5 kg
Pórek
3-5
5 ks
Sladká smetana 3 dl
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Oloupané brambory nakrájíme, stejně tak pórek na 2-3 cm silná kolečka.
Zapékací misku (remosku) poctivě vymažeme máslem a klademe do ní střídavě vrstvu brambor a vrstvu pórku, solíme, pepříme, končíme opět bramborami.
Vše zalijeme smetanou, pečeme asi hodinu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Švédské brambory II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web