Švábské maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks bílé zelí
    • 150
      g anglická slanina
    • 2
      kostka masox
    • olej
    • pepř mletý
    • kmín
    • mletá paprika
    • 150
      ml červené víno
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • voda
    • 400
      g vepřové maso plecko - může být i drůbeží

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme na kostičky nakrájené maso, orestujeme, přidáme nakrájené zelí, mletou papriku, pepř, kmín, bujón, na drobno nakrájenou slaninu, podlijeme červeným vínem, popř. vodou a dusíme alespoň 1,5 hodiny. Zasypeme hladkou moukou, dle potřeby podlijeme, povaříme. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • david
    david |

    10. 12. 2016 13:02

    zajímalo by mě proč je tam MASOX 2 KOSTKA :-\ ALE JINAK JE VÝBORNÝ.

  • Marcela
    Marcela |

    10. 5. 2005 07:33

    Zkoušela jsem , chutnalo nám to.