Autor:

Švábské maso

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Bílé zelí 1 ks
Anglická slanina 150 g
Masox 2 kostka
Olej  
Pepř mletý  
Kmín  
Mletá paprika  
Červené víno 150 ml
Hladká mouka 1 lžíce
Voda  
Vepřové maso
plecko - může být i drůbeží
400 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme na kostičky nakrájené maso, orestujeme, přidáme nakrájené zelí, mletou papriku, pepř, kmín, bujón, na drobno nakrájenou slaninu, podlijeme červeným vínem, popř. vodou a dusíme alespoň 1,5 hodiny. Zasypeme hladkou moukou, dle potřeby podlijeme, povaříme. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Švábské maso

Komentáře

  1. david   10.12.2016 | 13:02 | reagovat |

    zajímalo by mě proč je tam MASOX 2 KOSTKA :-\ ALE JINAK JE VÝBORNÝ.

  2. Marcela   10.05.2005 | 7:33 | reagovat |

    Zkoušela jsem , chutnalo nám to.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web