Autor:

Švábské maso

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Bílé zelí 1 ks
Anglická slanina 150 g
Masox 2 kostka
Olej  
Pepř mletý  
Kmín  
Mletá paprika  
Červené víno 150 ml
Hladká mouka 1 lžíce
Voda  
Vepřové maso
plecko - může být i drůbeží
400 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme na kostičky nakrájené maso, orestujeme, přidáme nakrájené zelí, mletou papriku, pepř, kmín, bujón, na drobno nakrájenou slaninu, podlijeme červeným vínem, popř. vodou a dusíme alespoň 1,5 hodiny. Zasypeme hladkou moukou, dle potřeby podlijeme, povaříme. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Švábské maso

Komentáře

  1. Marcela   10.05.2005 | 7:33 | reagovat | závadný

    Zkoušela jsem , chutnalo nám to.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web