Sušky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks bílek
    • 150
      g moučkový cukr
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček mandle neloupané
    • 1
      balíček prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze 4 bílků našleháme sníh. Do sněhu zamícháme cukr a polohrubou mouku, prášek do pečiva a balíček mandlí. Do vymazaného a vysypaného srnčího hřbetu vlijeme a upečeme do růžova (sušíme).
2
Po upečení dát do utěrky asi na 4 hodiny. Pak na kráječi (nebo nožem) nakrájet na plátky a dát sušit. (Plech nevymazáváme).
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Denisa Jurčíková
    Denisa Jurčíková |

    16. 2. 2008 12:47

    Je to velmi chutné! Zkoušela jsme to nesušit a i bez sušení ja to dobréééé