Autor:

Sušky

Snadné
Ingredience
Bílek 4 ks
Moučkový cukr 150 g
Polohrubá mouka 150 g
Mandle
neloupané
1 balíček
Prášek do pečiva 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Ze 4 bílků našleháme sníh. Do sněhu zamícháme cukr a polohrubou mouku, prášek do pečiva a balíček mandlí. Do vymazaného a vysypaného srnčího hřbetu vlijeme a upečeme do růžova (sušíme).

Po upečení dát do utěrky asi na 4 hodiny. Pak na kráječi (nebo nožem) nakrájet na plátky a dát sušit. (Plech nevymazáváme).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vanilková zmrzlina Domácí ledové osvěžení Články z

Komentáře k receptu: Sušky

Komentáře

  1. Denisa Jurčíková   16.02.2008 | 12:47 | reagovat |

    Je to velmi chutné! Zkoušela jsme to nesušit a i bez sušení ja to dobréééé

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web