Autor:

Sušení masa v sušičce (vepřové, kuřecí, krůtí)

Snadné
Ingredience
Maso 1 kg
Marináda:
Worcestrová omáčka 4 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžička
Sůl 2 lžička
Cayenský pepř  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Před přípravou vepřového, kuřecího nebo krůtího masa na sušení, musí být maso zmrazeno 30 dnů, aby se zabily všechni možní parazité, které mohou v mase být. Pak příprava masa je stejná jako u sušení hovězího (viz. Beef jerky recept). Po skončení sušení, dát do trouby na nejnižší teplotu na 1 hodinu, aby se předešlo riziku salmonely.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Sušení masa v sušičce (vepřové, kuřecí, krůtí)

Komentáře

  1. Houmr13 13   24.01.2007 | 22:29 | reagovat |

    Omlouvám se, ale tvrzení že zamražením masa na 30 dnů jej zbavíte parazytů je naprostý nesmysl. Cituji: "Jak vždy zdůrazňuji, kdyby tomu tak bylo a zamrazením by se krmení zbavilo parazitů ( bakterií, prvoků, červů) tak by planeta Země nepřežila již první dobu ledovou. Po prvním mrazu by tu nezbylo nic živého." Doporučuji změnit text u tohoto receptu tak aby nebyl zdraví nebezpečný. Je to přesně naopak, maso musí být čerstvé a teplota by měla být alespoň nějaký čas nad 71,5 stupňu, tak jak radí americký recept na domácí přípravu JERKY. HOWK

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web