Autor:

Sušení masa v sušičce (vepřové, kuřecí, krůtí)

Snadné
Ingredience
Maso 1 kg
Marináda:
Worcestrová omáčka 4 lžíce
Pepř mletý 1/2 lžička
Sůl 2 lžička
Cayenský pepř  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Před přípravou vepřového, kuřecího nebo krůtího masa na sušení, musí být maso zmrazeno 30 dnů, aby se zabily všechni možní parazité, které mohou v mase být. Pak příprava masa je stejná jako u sušení hovězího (viz. Beef jerky recept). Po skončení sušení, dát do trouby na nejnižší teplotu na 1 hodinu, aby se předešlo riziku salmonely.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Sušení masa v sušičce (vepřové, kuřecí, krůtí)

Komentáře

  1. Houmr13 13   24.01.2007 | 22:29 | reagovat |

    Omlouvám se, ale tvrzení že zamražením masa na 30 dnů jej zbavíte parazytů je naprostý nesmysl. Cituji: "Jak vždy zdůrazňuji, kdyby tomu tak bylo a zamrazením by se krmení zbavilo parazitů ( bakterií, prvoků, červů) tak by planeta Země nepřežila již první dobu ledovou. Po prvním mrazu by tu nezbylo nic živého." Doporučuji změnit text u tohoto receptu tak aby nebyl zdraví nebezpečný. Je to přesně naopak, maso musí být čerstvé a teplota by měla být alespoň nějaký čas nad 71,5 stupňu, tak jak radí americký recept na domácí přípravu JERKY. HOWK

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web