Super příloha

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory uvařené (cca 200 g na osobu)
    • 1
      ks cibule
    • slanina
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme cibulku a slaninu na kostičky a na troše oleje je restujeme, po chvílli přidáme brambory uvařené na kostky (přes drátky) a restujeme dál, sem tam promícháme, osolíme. Smažíme tak dlouho, dokud se nám neudělá "kůrčička", záleží na chuti - já nechávám trochu "přichytit".
2
Podáváme jako přílohu nebo s hrnkem mléka jako večeři.

Komentáře k receptu

  • Frantiska :)
    Frantiska :) |

    19. 4. 2008 01:01

    stouchane brambory ... jsem si vzdycky myslela, ze se maji rozstouchat :) Tohle jidlo miluju, davam za 1, je vyborne nejradsi ho mam samotne. Zajimave je ze mi vic chutnaji brambory varene ve slupce maji podle me uplne jinou chut :) a mleko nebo podmasli to nema chybu

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    14. 4. 2008 09:35

    Pokrm se nazývá "Šťouchané brambory". Je to dobrá příloha k čemukoliv, dá se to posypat čímkoliv, třeba i na tenko nakrájeným pórkem. Nejlepší příloha je pěkně velký steak.

  • tatana novakova
    tatana novakova |

    4. 4. 2008 00:40

    my mame take radi horke brambory pres dratky, rozpustene maslo, sul a trochu pepre.Sice vzdy nadavam, proc si zase palim prsty, ale stoji to za to. Delavam na veceri, jen tak s mlekem.

  • Martina N
    Martina N |

    2. 4. 2008 10:22

    Robievam to už dlho, ale bez slaniny:) a je to fakt mňamka len tak osypaná strúhaným syrom, kečupom a k tomu čalamáda

  • Anonym
    Anonym |

    2. 4. 2008 08:26

    jé, brambory na cibulce a špeku nám dělávala naše mamka,když jsme byli malí:-) dík za připomenutí, určitě udělám k večeři, se sklenicí mléka je to mňamka Anna

  • Marsi
    Marsi |

    1. 4. 2008 22:06

    Tyyy brdo,ted jsem si utrela slinu...:-}}}}}

  • Marsi
    Marsi |

    1. 4. 2008 22:06

    Tyyy brdo,ted jsem si utrela slinu...:-}}}}}

  • Olga Lešáková
    Olga Lešáková |

    1. 4. 2008 17:26

    skvělé, bude to dnes k večeři

  • Dada
    Dada |

    1. 4. 2008 08:39

    Tohle dělám taky je to šíleně dobrý a kila jedou nahoru na záver lze lehce zalít vejcem a promíchat