Šunkové grissini

160 minut PT0H160M
Střední
Ingredience
Hladká mouka 450 g
Šunka
několik plátků
 
Droždí 15 g
Sůl 1 špetka
Vlažná voda  
Olej
na vymazání plechu
 
Cukr 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze šunky, Slané

Droždí promícháme a trochou vody a mouky špetkou cukru a na teplém místě necháme vzejít kvásek (asi 30 minut).
Jakmile vykyne, promícháme ho se zbytkem mouky a solí, dle potřeby přidáme vodu a uhněteme v hladké těsto. Opět necháme kynout na teplém místě zhruba (1 hodinu)a pak z něj uděláme tyčinky široké asi 1,5 cm průměr, dlouhé asi 10 cm.
Položíme na vymazaný plech, necháme opět 1 hodinu kynout, a pak dáme na 5 minut do vyhřáté trouby.
Hotové tyčinky necháme vychladnout a na jejich konce namotáme plátky šunky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Šunkové grissini

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web