Šunkové grissini

160 minut PT0H160M
Střední
Ingredience
Hladká mouka 450 g
Šunka
několik plátků
 
Droždí 15 g
Sůl 1 špetka
Vlažná voda  
Olej
na vymazání plechu
 
Cukr 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze šunky, Slané

Droždí promícháme a trochou vody a mouky špetkou cukru a na teplém místě necháme vzejít kvásek (asi 30 minut).
Jakmile vykyne, promícháme ho se zbytkem mouky a solí, dle potřeby přidáme vodu a uhněteme v hladké těsto. Opět necháme kynout na teplém místě zhruba (1 hodinu)a pak z něj uděláme tyčinky široké asi 1,5 cm průměr, dlouhé asi 10 cm.
Položíme na vymazaný plech, necháme opět 1 hodinu kynout, a pak dáme na 5 minut do vyhřáté trouby.
Hotové tyčinky necháme vychladnout a na jejich konce namotáme plátky šunky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Šunkové grissini

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web