Autor:

Šunka z králíka

Snadné
Ingredience
Králičí maso 1 kg
Vepřová plec 1 kg
Rychlosůl
(na 1 kg masa)
20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí maso pomleme, vepřové maso nakrájíme na kostičky a obojí spojíme, řádně propracujeme! Necháme uležet 24 hodin. Pak směs natlačíme do tlačenkových folií a vaříme 2 hodiny při 80 °C.

<BR>Obměna: Králičí maso pomleme, vepřové maso nakrájíme na kostičky, vrstvujeme do velkého hrnce (králičí maso - vepřové maso - 2 dcl vody - rychlosůl).

Necháme uležet 24 hodin. Pak obojí spojíme, řádně propracujeme! Natlačíme do tlačenkových folií a vaříme 2 hodiny při 80 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Šunka z králíka

Komentáře

  1. marie mateju   24.05.2009 | 14:29 | reagovat |

    znám,často dělávám.Já přidávám vodu a mlíko,jo a propacovávám v robotu-s trochou ledu-nerozpadá se po nakrájení.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web