Autor:

Šumivý rosol

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Jahodová šťáva 400 ml
Rebarborová šťáva 300 ml
Vanilkový lusk 1 ks
Zázvor
čerstvý
20 g
Želírovací cukr 500 g
Sekt
suchý
125 ml
Šumivý rosol

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

V hrnci spolu promíchejte obě šťávy, rozkrojenou vanilku, oloupaný a na plátky nakrájený zázvor. Vmíchejte cukr, aby se netvořily hrudky.

Na středním plameni uveďte do varu. Stále míchejte a prudčeji povařte 4 minuty, pak vyjměte vanilku a zázvor. Vmíchejte sekt a rosol ihned vlijte do horkou vodou vypláchnutých sklenic se šroubovacím uzávěrem k uchování, nebo rozlijte do sklenic, nechte ztuhnout a podávejte, například s croissanty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Šumivý rosol

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web