Autor:

Šumivý rosol

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Jahodová šťáva 400 ml
Rebarborová šťáva 300 ml
Vanilkový lusk 1 ks
Zázvor
čerstvý
20 g
Želírovací cukr 500 g
Sekt
suchý
125 ml
Šumivý rosol

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

V hrnci spolu promíchejte obě šťávy, rozkrojenou vanilku, oloupaný a na plátky nakrájený zázvor. Vmíchejte cukr, aby se netvořily hrudky.

Na středním plameni uveďte do varu. Stále míchejte a prudčeji povařte 4 minuty, pak vyjměte vanilku a zázvor. Vmíchejte sekt a rosol ihned vlijte do horkou vodou vypláchnutých sklenic se šroubovacím uzávěrem k uchování, nebo rozlijte do sklenic, nechte ztuhnout a podávejte, například s croissanty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Šumivý rosol

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web